Sunday, November 25, 2012 2 530 Pendapat

Gambar Pelangi Kehidupan Hilang!!!!!

Assalammualaikum..

Masih Kecewa! Sangat kecewa..Tu la lama tak update..
Tapi salah sendiri jugak..
Hari tu, terasa nak tukar layout Pelangi Kehidupan kejap..
 (Bosan dengan yang lama)

Lepas dah tukar, rasa macam ok, terus save..
Kemudian, check balik..

OME! semua gambar yang ada sebelum ni, hilang!!

Tenang..Relax lagi time tu..
Hati kata "mungkin ada kesilapan time tukar tu"
boleh dapat balik..

Then, cuba dan terus mencuba..Sehingga ke hari ini..Masih tiada lagi..
Kena hadapi kenyataan yang benda tu memang sudah tiada..

Dan dapat satu pelajaran baru, sebenarnya gambar hilang bukan dari layout,tetapi sebab online hari tu pakai smart phone..So semua gambar save dalam tu, boleh recover balik jugak, cuma mcm buang masa,.


Tidak mengapa..Yang sudah tu, sudah..Mulakan yang baru..
apa-apa hal pun, Pelangi Kehidupan tetap dalam hati..


Ziel: Semua sekali hilang..Waaa...
 
;