Tuesday, July 19, 2011

Stalker


Ada seseorang ni kan..
dia follow blog ni privately..
ntahla kenapa..
mungkin dia malu kan?
Or dia rasa keegoannya tercabar kalau dia follow aku publicly..
(fikiran jahat datang menerpa)

Sometimes..
aku ada terasa mau follow blog orang secara 'rahsia'..
Tapiiiiii.....terus terfikir..
"macam stalker pulak kan?"

Apa itu stalker?
Stalker ni sebenarnya hanyalah seorang peminat yang obses terhadap seseorang yang di 'stalking' nya itu..
Dalam kamus dewan ia bermaksud pengendap atau pengintip..
Sampai macam tu sekali..Ish..ish..ish..
dalam situasi ni, ia merujuk kepada blog ini..(perasan laaa..)



Aku try google, ini antara maksud yang aku dapat tentang stalker..
Seseorang yang ingin mengetahui pasal seseorang dengan cukup mendalam.
Kadang-kadang boleh membuatkan seseorang tu rasa takut.

Uhuhu..Ini sudah lebih..
Apa hal sampai label stalker ni?


Ok..Abaikan yang itu..
Dia bukan stalker..
Apalah yang ada pada blog aku ni yang mau di 'stalking'..=)
Nanti dia dak mau sudah follow aku..
ciss..
Jangan marah ya wahai 'secret admirer' blog ni..
Itu cuma gurauan jak..


Just mau bagitau..
Aku hargai semua follower blog yang dak seberapa ni..
Dak kisahlah, follower macam mana pun..
Yang baca pun ok apa..
Mungkin ada apa-apa yang boleh dikongsi..
(Sharing is caring..Kunun)

Nah..Hadiah untuk anda semua..
Kongsi-kongsi tau..



Ziel: Start sudah aku guna perkataan 'dak'= tidak/tak..

2 530 Pendapat:

Ms. Z said...

i wonder sapakah stalker tu..

ZieL said...

ala..jgn la pgil dia stalker..ksian tau..biar la dia ngan hdup dia..

 
;