Wednesday, May 11, 2011
Actually Esok aku ada exam..Tapi apa nak buat..Tangan ni, terasa ingin menambah entri.. Sengaja aku tak letak tajuk untuk entri kali ni, sebab aku pun tak tau apa tajuk yang sesuai..Aku rasa nak buat pembaharuan utnuk blog ni..ada masa cuti 4 bulan sem ni, bolehlah kot..Itu pun bergantung pada TAHAP kesibukan aku..Bak kata kawan-kawan aku.."Ko ni busy mengalahkan perdana menteri"..

Pada aku, Perdana Menteri ada banyak pekerja untuk menyiapkan kerja-kerja beliau. Aku ni, rakyat biasa je..Lagipun, diorang pernah nampak ke tahap ke'busy'an PM tu? Ni aku tak refer khusus mana-mana PM.

Aku hargai jugak la kata-kata kawan-kawan aku tu..Yalah, ia menyedarkan aku betapa aku tak ada masa untuk diorang..Ok la, lepas ni aku akan bahagi masa untuk anda semua (cewah!)

Huhu..Cuti 4 bulan ni, harap dapat melancong..Kerja tetap kerja, tapi kadang-kadang kita perlukan 'kesegaran' (Refreshing)..Eh, betulkah ayat aku?Ayat ala-ala skema gitu..

Hmm..Cukuplah sampai sini dulu..Sekadar nak ambil 'kesegaran' lepas study..Ni nak sambung study balik ni..See Ya..

Ziel: Esok Last paper..Yeah!

1 530 Pendapat:

yaya said...

em...nape pas sy buat cmtu hard disc sy ttp x blh di buka? means ttp kn format...blh tlg bantu coz klu blh x nk format hard disc ni..huhuhuhu

 
;