Thursday, August 26, 2010

SISPA UMS 1st batch

Assalammualaikum..

Hari ni, tujuan sebenar aku on9 nak mencari maklumat untuk assignment yang bakal di hantar minggu hadapan..kemudian, aku pun 'singgah' la di Facebook sekejap..(perkara wajib ketika on9)..

Klik punya klik, aku terjumpa gambar SISPA..SISWA SISWI PERTAHANAN AWAM..Ketika kelas terakhir hari tu, sebelum hari raya.. Gambar yang Sir Azam (Ketua Jurulatih SISPA) ambil..time tu, ada break 5 minit. Jadi yang keluar ke toilet dan yang sewaktu dengannya tu, tiada di dalam gambar..Yang ada 5 keping je..itu yang Sir Azam ambil..Yang gambar ketika Perbarisan dan 1st day tu, ada dengan Jurulatih lain..

Kelihatan wajah ceria Tuan Azam sedang memberi penerangan kepada SISPA tentang Pertolongan Cemas.

Inilah Wajah Ketua Jurulatih SISPA UMS..Oleh sebab pictures ni dia yang punya..maka, kredit untuk dia..Jadi yang pertama di dalam blog ni (Sebab ambik picture dia tanpa kebenaran).


Inilah wajah-wajah SISPA UMS dalam kelas tu..semua pun masih muka mengantuk..maklumlah,kelas start 8.30, pagi-pagi lak bersahur..mengantuk la..


Ini lak gambar kitorang..Tasha ngan Syah tu, sempat 'peace' lagi..Yang SISPA lelaki semua muka blur..hehe


wajah-wajah yang lain..SISPA yang penuh semangat..huhu



Walaupun sebenarnya ramai yang tak tahu, SISPA tu apa..mungkin sebab di UMS ianya baru diwujudkan..Tapi tak apa, kami sebagai SISPA batch pertama akan memperkenalkan kepada warga UMS..

Ziel: Aku baru jumpa gambar pagi ni..to Sir Azam..Sorry, edit pictures ni..huhu

0 530 Pendapat:

 
;