Wednesday, January 20, 2010

Kantoi-Zee Avi

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn't true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai... you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don't believe you
I've always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex-boyfriend's best friend, Tommy...

Bagi korang yang minat indie..ni ada satu lagi lagu ala-ala Yuna la..cuma penyanyi lagi ini adalah Zee Avi. Cuma lagu ini terlalu di ROJAK kan..bahasa melayu dan Inggeris..Sama ada ia diterima di Industri Muzik negara ataupun tidak, terpulang pada anda..Walaupun aku tak faham cerita dia ni..

Download Lagu Ini

ZM: Sebenarnya..pe kes ni?

0 530 Pendapat:

 
;