Sunday, October 18, 2009

Facebook..Facebook..Facebook

Salam..

Lama tidak menambah entri..bukan bermakna menghilang..cuma sekarang ni..aku busy dengan Facebook..entah kenapa makin addict ngan game kat dalam tu..terutamanya Mafia Wars n Farmville..Sampai termimpi-mimpi..



Lagi satu, aku dah start main game Barn Buddy..Cuma baru lagi dalam game ni..

Tapi aku akan berusaha juga untuk tidak meng'anak tiri'kan Blog ni..nanti la..bila dah ada sesuatu yang menarik aku akan tambah entri..

Cukuplah dulu buat kali ini..


ZM: Nak sambung balik game Mafia Wars..Kebun pun dah ada hasil tu..

0 530 Pendapat:

 
;