Sunday, February 15, 2009

Kenangan De' Sayang

Assalammualaikum..agak lama juga tiada entri dalam blog ini..tapi walau apa pun..hari ini aku tambah lagi satu entri baru..ia tentang kenangan aku time praktikal dulu..cuma nak share suka duka dan kenangan bersama 'anak-anak' di sana..juga pictures mereka..


ni sebahagian dari kanak-kanak kat tempat tu..ni belum ramai lagi ni..baru beberapa orang je..senang je nak suruh diorang berkumpul..diorang ni suka ambil gambar..so,kalau dah tengok kamera..semua pun pakat pose sakan..



yang atas ni lak..keadaan waktu pagi..memang macam ni la..semua pun buat aktiviti sendiri..coz diorang tau,pagi-pagi cikgu mesti suruh buat pergerakan bebas..

ni lak wajah-wajah yang dah mandi..hehe..diorang yang cute ni nakal sebenarnya..tapi senang nak dengar cakap cikgu..

Dari kiri:Dinie,Safiy Aiman,Afi,Qayyim & Irfan Farhan(Depan)

ha..yang ni lah otai-otai De'sayang..hehe..bukan apa..diorang ni lah yang paling nakal dalam kelas diorang..time diorang masih kat situ la..yang tinggal sekarang cuma Afi & Qayyim @Ayim..yang tiga lagi tu..dah masuk sekolah tadika..dah jadi 'abang-abang' dah..


cukup dulu rasanya entri untuk kali ini..nanti lain kali aku upload lagi gambar-gambar diorang kat sana..yang lain pula..

ZM: De' Sayang..Tempat Praktikal ku..

0 530 Pendapat:

 
;